Een mens mag al eens dromen...
Niet dat we wereldreizigers zijn maar de laatste jaren hebben we al wat landen bezocht tijdens onze vakanties. Veelal zeer mooie landen met een prachtige natuur en warm klimaat. Ondanks de pracht van deze landen is er ééntje wat ons het meest aan het hart ligt, namelijk Spanje.
Met de pensioengerechtigde leeftijd beginnen wij een beetje te dromen.
Eenmaal op pensioen beginnen je "gezonde" jaren erg te minderen. Daarom dromen wij ervan dat wij deze jaren zouden kunnen en mogen doorbrengen in dit prachtige Spanje.
Een droom, een wens die wij graag in vervulling zouden zien gaan maar die waarschijnlijk bij een droom zal blijven. Behoudens dat de "lotto" ons gunstig gezind zou zijn of dat er een onverwacht een goede ziel (Misschien een bezoeker van deze website) ons handje toesteekt zullen wij blijven dromen...en zelfs deze dromen zijn al de moeite waard om hier neer te schrijven.
Zalig even wegdromen dat wij in het bezit zouden raken van een knusse kleine villa met een zwembad zoals dat gebruikelijk is in Spanje. Genietend van zon en de rust en alzo stilletjesaan toeleven naar onze oude dag. Kuieren door de steegjes, gezellig "Het belang van Limburg" lezen op het terras achter een koel drankje. Geen last van stramme spieren of een pijnlijke rug en gewrichten.
U wil ons helpen dit kan via deze knop
WELKOM OP DE WEBSITE VAN SERAFIJN EN ANITA
Inmiddels zijn we al een beetje die richting uitgegaan en kunnen heerlijk toeren door dit prachtige land.