Serafijn bloesemremedies:


De Serafijn Remedies zijn allen gemaakt in Nederland, deels in Zundert, Noord Brabant en deels in Nieuw Weerdinge, Drenthe. Frank Fokke, wie deze bloesems ontwikkelt, is met deze bloesems begonnen onder de naam ‘Zundertse remedies’. Het is dus mogelijk dat de remedies onder beide namen in de tekst voor kunnen komen.
Bij De Kleine Vuurtoren werkten we eerst alleen met de Bach bloesemremedies, maar zijn langzamerhand ook de goede kwaliteiten van andere bloesemremedies gaan ontdekken en gaan toepassen met prima resultaten,
Ook deze Serafijn bloesems zijn in navolging van Edward Bach ontwikkelt met veel zorg en aandacht. Vaak reageren mensen en dieren nog beter op remedies die ontwikkeld zijn in eigen land, van de inheemse bloemen en planten, dan op remedies van bloemen en planten uit andere landen. Dit maakt dat de Serafijn Remedies specifiek hun toepassing vinden in Nederland en België. Maar net als dat vele tienduizenden mensen baat hebben bij de Bach Bloesem Remedies uit Engeland, zullen ook vele mensen in andere landen dan België en Nederland baat hebben bij de Serafijn Remedies.
Zelf een flesje samen stellen na zelf een keuze gemaakt te hebben uit de beschrijvingen van de bloesems mag natuurlijk ook. Een stelregel is echter wel, niet meer dan 7 bloesems tegelijk combineren.

Hieronder zijn de beschrijvingen van de Serafijn Bloesemremedies te vinden maar er zijn er veel meer. Hiervoor verwijzen wij graag naar de website van de betreffende firma:

Bereklauw
Problemen om je aan te passen aan een nieuwe omgeving; niet zeker zijn over je innerlijke leiding; afgesneden voelen van je wortels; overweldigd worden door verwarring en chaos van deze tijd.

Boerenwormkruid
Je schuift beslissingen voor je uit. Door je besluiteloosheid houdt je groepsbesluiten op. Je doet niets, terwijl je weet wat er gedaan moet worden. Je bent lethargisch, niet in staat te handelen. Boerenwormkruid geeft je de kracht om adequaat te handelen, weloverwogen beslissingen te nemen. Je kunt hoge doelen bereiken, zonder steeds te twijfelen over alle voors en tegens.

Kattestaart
Zorgt ervoor dat we het overzicht bewaren als de zaken uit de hand beginnen te lopen. Zorgt voor het passende gevoel dat als mogelijkheden sluiten er nieuwe mogelijkheden ontstaan.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN SERAFIJN EN ANITA
We are all in the family