Celtic Angel (6,2% vol)
Dit bier heeft een diepe warme amberkleur. Het aroma kent een mooi karaktervolle en afgeronde kruidigheid het gebruik van verschillende mouten. De natuurlijke bitterheid kent een lichte toets opzij van de tong.
Serafijn Donker (8% vol)
Het kent een kruidig karakter met een zachte bitterheid. De kleur is bruin-paarsdonker. De smaak is karaktervol door enkele soorten gebrande gersten die gebruikt worden bij het brouwen en die op natuurlijke wijze kleur geven aan dit prachtige bier.
Serafijn Grand Cru (9% vol)
Deze Serafijn werd gebrouwen ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Serafijn-café. Het is een licht-amber-kleurig bier, een aangename verrassing, en een echte aanrader! Deze Grand-cru heeft een rijkelijk gevulde body en een licht bittere afdronk. Proef en geniet! Dit bier is exclusief te proeven en te koop in het Serafijn-Café.

Serafijn Tripel (8% vol)
Dit bier wordt wel eens het paradepaardje genoemd van deze unieke bieren. Het heeft een diep gouden kleur met bloemenweelde als aroma. De natuurlijke bitterheid van het hopgebruik blijft lichtjes opzij van de tong hangen, om zo langzaam weg te vloeien

Serafijn Blond (6,2% vol)

Het is het bier dat het meeste aandacht krijgt. Dit bier kent zijn unieke smaak met een mooi aroma. Het is een vlotte doordrinker en heeft een volle schuimkraag. Het wordt geprezen door veel bierkenners en -liefhebbers die waardig-zijn in hun drinken.

Serafijn Gold (7% vol)

Het is een bijzonder pittig blond bier met een mooie schuimkraag. Het kent een zoetig, kruidig bloemenaroma, met een rijke prikkelende smaak. Het heeft een langzaam wegvloeiende nasmaak met een licht bittere toets.
Serafijn Kerstlicht (7% vol)

Het is een lichtamber bier waarin het gebruik van de gersten als aroma naar voor komt. De bitterheid is zacht en vloeit als nasmaak zachtjes weg, opzij van de tong. Het heeft een stoere schuimkraag. Het kent een typische münich-smaak en is volmondig. Vanaf 1 November is dit kerstlicht op de markt in 33cl en 75cl-flessen.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN SERAFIJN EN ANITA
We are all in the family